ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΓΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΓΚΑ!

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 18 ΣΕΠ. 2013)

Η εκδήλωση του Κώστα Τίγκα στο κέντρο "Αρίων" ήταν πραγματικά ιστορική για την περιοχή Παπάγου-Χολαργού. Τόσος κόσμος δεν ξαναγέμισε ποτέ την αίθουσα. Τα στελέχη του Κώστα Τίγκα υπολογίζουν ότι πάνω από 1000 άτομα παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αριθμός πραγματικά πρωτόγνωρος για τα δεδομένα των δύο πόλεων.  Και οι δικές μας εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των παρευρισκομένων πάνω από 800. Ασύλληπτο νούμερο για κάθε παρόμοια συγκέντρωση. Ο Νικολάου στην εκδήλωση που έκανε προ μηνών και τίμησε τον Νικήτα Κανάκη, μπόρεσε να μαζέψει 300 άντε 350 άτομα! Ο Kεχρής έκανε την αναγγελία της υποψηφιότητάς του στο κέντρο Chll Out όπου συγκεντρώθηκαν γύρω στα 300 άτομα. 


Συνεπώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Κώστας Τίγκας κερδίζει την μάχη των εντυπώσεων με 1000 περίπου άτομα. Ο πρωτόγνωρος αυτός αριθμός πιθανόν δεν προβλέθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο ούτε από τους συνεργάτες του μια και πάνω από 200 άτομα δεν είχαν θέση να καθίσουν. 

Κι εδώ ήταν το μεγάλο ατόπημα του κοσμικού κέντρου "Αρίων" το οποίο δεν είχε να δώσει ούτε καρέκλα παραπάνω! Απαράδεκτη ενέργεια του κέντρου το οποίο εξέθεσε τον Κώστα Τίγκα, με αποτέλεσμα κι εμείς να φανούμε αυστηροί απέναντί του. Διότι οι εντυπώσεις αυτών που παρέμειναν επί ώρες όρθιοι χάλασαν εξαιτίας της απαράδεκτης ενέργειας του κέντρου! Πάντως, το γεγονός που δεν αμφισβητείται είναι ένα: ο Κώστας Τίγκας προκάλεσε πάταγο με την παρουσία του και ο συνδυασμός του "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού" μπαίνει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του δήμου!