9 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου
Αγαπάμε το Περιβάλον
Καθαρίζουμε το Δήμο μας
Εκστρατεία Καθαριότητας
Αθλητικό Κέντρο Νταμάρια στο Χολαργό
Της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης»


Τις πρωινές ώρες της 8ης Δεκεμβρίου 2013, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και στελέχη της παράταξης, έκαναν εκστρατεία καθαριότητας στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου στο 2ο Γήπεδο Χολαργού (τέρμα της οδού Σύρου) στα Νταμάρια.

Η εκστρατεία καθαριότητας που πραγματοποιήσαμε, είναι ένα μικρό δείγμα του ενδιαφέροντος και της αγάπης μας για το Περιβάλλον και τον Αθλητισμό. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις με σκοπό να αναδείξουμε την ευαισθησία μας, αλλά και τις ουσιαστικές και πρακτικά εφαρμόσιμες προτάσεις μας στους τομείς αυτούς.


Ο ιδιαίτερα όμορφος αυτός χώρος του αθλητισμού στα Νταμάρια μπορεί να αποτελέσει για το Δήμο μας, τον Ενιαίο πλέον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ένα πρότυπο Κέντρο Αθλητισμού και Πολιτισμού, πράγμα που πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος.

Σεβασμός στο περιβάλλον και αγάπη για τον αθλητισμό σημαίνουν αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Το πρώτο που πρέπει να γίνει αυτή την ώρα είναι να φύγουν από το χώρο τα απορριμματοφόρα και οι κάδοι που υπάρχουν και να αποδοθεί ο όμορφος αυτός χώρος στους δημότες μας για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Τα απορριμματοφόρα μπορούν να μεταφερθούν κοντά στα ήδη υπάρχοντα στο Πυροφυλάκειο του Δήμου μας.

Η προστασία του περιβάλλοντος και ο μαζικός αθλητισμός αποτελούν για μας θέματα υψηλής προτεραιότητας.