Ηχορύπανση χωρίς Τελειωμό



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Δελτίο Τύπου 81

                                             8 Σεπτεμβρίου 2015


Επιστολή
Προς τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας
Αγ. Παρασκευής
Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Χαλκιά Κων/νο


Ηχορύπανση χωρίς Τελειωμό
Ανυπόφορος ο Θόρυβος από μοτοσυκλετιστές
Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή


Αξιότιμε Κύριε Διοικητά,

Είμαι βέβαιος ότι εάν πριν από μερικά χρόνια ρωτούσε κάποιος έναν οποιοδήποτε κάτοικο Παπάγου που μένει στην περιοχή Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή, δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποια μέρα οι περιβαλλοντικές ενοχλήσεις και πιο συγκεκριμένα ο νυκτερινός θόρυβος θα έφθανε σε αυτά τα επίπεδα.

Εδώ και αρκετά χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Μακεδονίας, Ανατολής, Χατζηκωνσταντή και Αναστάσεως βιώνουν μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση γιατί σχεδόν σε καθημερινή βάση και πιο συγκεκριμένα από 23:00 έως 02:00 οι αγώνες των μοτοσικλετιστών προκαλούν αφόρητη ενόχληση στους κατοίκους.

Κύριε Διοικητά, επικοινωνώντας μαζί σας σήμερα 8 Σεπ.2015, χάρηκα ιδιαίτερα γιατί άκουσα ένα Διοικητή αποφασισμένο να κάνει τα πάντα όσα ο νόμος προβλέπει για την προστασία των πολιτών και σας ευχαριστώ θερμά για την αποφασιστικότητά σας να λύσετε ένα θέμα που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Αναμένοντας την ευόδωση των προσπαθειών σας, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου, τόσο εκ μέρους των κάτοικων της περιοχής όσο και εμού να δεχθείτε τις θερμές μας ευχαριστίες.
                                  

Με ιδιαίτερη Εκτίμηση

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας