Η Αντιπολίτευση Παρίσταται ΜΟΝΟ όταν καλείται στις Εκδηλώσεις



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Δελτίο Τύπου 3

                                                             
25 Ιαν.2016


Η Αντιπολίτευση Παρίσταται
ΜΟΝΟ
 όταν καλείται στις Εκδηλώσεις


Κύριε Δήμαρχε,

πληροφορήθηκα ότι τελευταία αναφερθήκατε στην απουσία της αντιπολίτευσης από συγκεκριμένες εκδηλώσεις κοπής πίτας. Αν αυτό πραγματικά σας ενοχλούσε, είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα την καλούσατε την αντιπολίτευση. Όπως γνωρίζετε στην κοπή της πίτας της ΔΑΠΑΧΟ, παρέστη μόνον ένας από τους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ο εκλεγείς με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και ουδείς άλλος, γιατί απλούστατα εξ όσων γνωρίζω δεν τους καλέσατε.
Ίσως με την παρουσία της αντιπολίτευσης νοιώθετε άβολα. Αλλιώς δεν εξηγείται η μη πρόσκλησή της. Ίσως σας φοβίζει η παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Όμως με την ευκαιρία σας επισημαίνω ότι στην εκδήλωση που κάνατε την ημέρα των Θεοφανείων καλέσατε και στελέχη άλλων παρατάξεων, εκλεγμένα ή μη, και φυσικά όχι τους επικεφαλείς. Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ καθαρό αυτό. Αν ψάχνετε για ορφανά κάνετε λάθος. Κοιτάξτε πρώτα τα εσωτερικά σας.
Τελειώνοντας κ. Δήμαρχε θα ήθελα να σας πω ότι οι προσπάθειες απαξίωσης των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης και δη των επικεφαλής των παρατάξεων, γίνονται αντιληπτές και σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να τις δημοσιοποιώ. Μη νομίζετε ότι μη καλώντας την αντιπολίτευση την απαξιώνετε. Αντίθετα όταν η αντιπολίτευση δεν καλείται, ΑΠΑΞΙΩΝΕΣΤΕ και ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ τις εκδηλώσεις που κάνετε.