Μήνυμα και Ευχές



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ




Δελτίο Τύπου 23

29 Απρ. 2016

Μήνυμα και Ευχές

του

Επικεφαλής της Παράταξης

Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα


Το Πάσχα, η Λαμπρή όπως το ονομάζουμε στην Ελλάδα, μας σηματοδοτεί ως λαό. Κάνουμε λόγο για Πάσχα των Ελλήνων με την έννοια της νίκης της ζωής. Στον τόπο μας γιορτάζουμε την Ανάσταση περισσότερο από τη Γέννηση. Το βλέπουμε στην καταλυτική σημασία της Μεγάλης Παρασκευής, αυτής της ημέρας προς τιμήν των νεκρών που δεν παραπέμπει μόνο στον Θεάνθρωπο αλλά και στο Θουκυδίδειο " απολοφυράμενοι όν προσήκει έκαστος".

Η Ανάσταση είναι χαρά και γιορτή, "πανήγυρις πανηγύρεων" επειδή είναι ελπίδα που ελευθερώνει. Η πνευματικότητα και η φυσική αναγέννηση μας προτρέπουν να αντλήσουμε δύναμη "ίνα, ώσπερ ηγέρθη Χριστός εκ νεκρών.....ούτω και ημείς εν καινότητι ζωής περιπατήσωμεν".

Μέσα στην αβεβαιότητα και τα ερωτήματα της εποχής μας, το ελληνικό Πάσχα διαμηνύει τη γοητεία της ζωής και το μέτρο των πραγμάτων. Την ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε την ουσία της διαδρομής, που είναι η ζωή και να αναβαπτισθούμε στις αξίες της κοινότητας, έξω από την οποία ο βίος γίνεται ανάξια λόγου καθημερινή τύρβη.

Τα μέλη και οι φίλοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και ο επικεφαλής της Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ευχόμεθα καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία στο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων και σε όλους τους συμπολίτες και στις οικογένειές τους.