Θερμά συγχαρητήρια στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Παπάγου



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Δελτίο Τύπου 26

13 Μαΐου 2016

Θερμά συγχαρητήρια στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Παπάγου


Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ συγχαίρουν θερμά τον Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ που με την ομάδα ΚΑΤΩ των 17 ετών, συμμετείχε για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά basketball που πραγματοποιήθηκε στο Meyrin της Γενεύης στην Ελβετία, κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά και το Χάλκινο Μετάλλιο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος, στους αθλητές αυτούς που ανέδειξαν το ταλέντο τους αλλά και την πολύ μεγάλη επιθυμία τους για τη διάκριση της ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές τους που αξιοποιούν με προσοχή και μεθοδικότητα το ταλέντο του κάθε αθλητή. Όμως θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωρίζαμε την ισχυρή βούληση των διοικούντων για διάκριση και επιτυχίες.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία σας αυτή αποτελεί τιμή, πολύ μεγάλη τιμή για το δήμο μας, το δήμο Παπάγου-Χολαργού και τους δημότες του. Αποτελεί όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να επιδοκιμάσει την επιτυχία αυτή και «Δι΄αυτής την Αριστεία».

Χρέος μας λοιπόν κ. Δήμαρχε  πρέπει να είναι οι γονείς, οι διοικούντες τον αθλητισμό, οι προπονητές αλλά και ο Δήμος να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της αριστείας και την πρόσβαση με αξία και ποιότητα στον Αθλητισμό.