Ας Γκρεμίσουμε Τείχη και Προκαταλήψεις
Τίποτε δε μας Χωρίζει

Πρόγραμμα και Δεσμεύσεις (συνέχεια…)

του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα
Υποψηφίου Δημάρχου

Φίλες και Φίλοι, επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να μπορέσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά στη δύσκολη σημερινή εποχή. Στον αγώνα αυτό για τη λειτουργία του Όμορφου Δήμου μας δεν υπάρχουν δημότες Δήμου Χολαργού, ούτε δημότες Δήμου Παπάγου, ούτε προσεγγίσεις των προβλημάτων με τοπικιστική προτεραιότητα και νοοτροπία.

Κάποιοι από τους Υποψήφιους Δημάρχους ή Δημοτικούς Συμβούλους προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες πόλωσης γιατί νομίζουν ότι εξυπηρετούνται από αυτές. Νομίζουν δηλαδή ότι αν φέρουν τη μία κοινότητα αντιμέτωπη με την άλλη, θα ωφεληθούν και θα ψηφισθούν γι αυτό στις Δημοτικές Εκλογές που έρχονται. Ο Δήμος όμως είναι ένας και τα προβλήματα κοινά. Δεν υπάρχει χώρος για στενούς τοπικισμούς και αντιπαλότητες.

Αν έγιναν λάθος επιλογές στη διαχείριση κάποιων προβλημάτων της μιας κοινότητας ή κάποιοι από το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ασχολήθηκαν με αυτά, δεν φταίνε οι δημότες της άλλης κοινότητας. Δεν μας είπαν ποτέ οι Παπαγιώτες να μην ασχοληθούμε με τα προβλήματα του Χολαργού. Ούτε οι Χολαργιώτες με τα προβλήματα του Παπάγου.

Είναι τουλάχιστον αστείο να λέγεται και να υποστηρίζεται κάτι τέτοιο. Eίναι κρίμα, που δυστυχώς κάποιοι από τους υποψήφιους, ενώ είναι μορφωμένοι άνθρωποι να ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ τόσο επικίνδυνα και να προσπαθούν να αποσπάσουν με αυτό τον τρόπο την ΨΗΦΟ των Χολαργιωτών ή των Παπαγιωτών.

Κάποιοι, ας το καταλάβουν καλά. Δήμαρχοι με τις ψήφους μόνο των Χολαργιωτών ή μόνο των Παπαγιωτών δε θα γίνουν. Χρειάζονται ψήφους πολλούς και από τον Χολαργό και από τον Παπάγο. Πλανώνται πλάνη οικτρά αν νομίζουν ότι με αυτές τις διχαστικές τους κορώνες και τοποθετήσεις, όλος ο Χολαργός θα τους αγκαλιάσει, ή όλος ο Παπάγος τους περιμένει ως Μεσσίες.

Για ότι δεν έχει γίνει, δεν φταίνε οι κάτοικοι. Φταίνε κάποια συγκεκριμένα άτομα από εμάς τους εκλεγμένους που δεν τιμήσαμε τον όρκο και τις υποσχέσεις μας και όχι όλοι συγκεντρωτικά. Να σταματήσει επί τέλους το ποτέ Παπαγιώτης ή ποτέ Χολαργιώτης Δήμαρχος. Ας αφήσουμε τους δημότες μας να εκλέξουν τον πραγματικά καλλίτερο για τον Όμορφο Δήμο μας, τον Ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Να εκλέξουν οι δημότες αυτούς που θα δουλέψουν πολύ και το ίδιο σκληρά και με την ίδια αγάπη τόσο για το Χολαργό τόσο και για τον Παπάγο.

Ας πούμε λοιπόν με υπευθυνότητα τι θα κάνουμε για να κρίνουν και να αποφασίσουν σωστά με βάση το πρόγραμμά μας και όχι το «Εάν κάποιος κατοικεί στο Χολαργό ή στον Παπάγο».
Εξ άλλου η κοινωνία μας έχει τεράστια προβλήματα και δεν χρειάζεται ένα ακόμη το Παπαγιώτης ή Χολαργιώτης.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι τίποτε δεν μας χωρίζει και ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πάνω σε τρία σημεία: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Αναλυτικά στο:www.papagos-holargos.gr

Τηλέφωνα: 2106537146, 6945803334